Artist Support

Bandcoaching

Wil jij graag als artiest optimaal gebruik maken van al je beschikbare talenten? Jouw act naar een hoger niveau zien groeien en je meer gaan onderscheiden in de muziekwereld? Artist Support levert jou bandcoaching op maat!

Hulp & Advies

Als artiest is het belangrijk om je zaken goed op orde te hebben. Een overzichtelijke technische rider is belang voor een geslaagd uit versterkt optreden, terwijl een duidelijke hospitality rider weer zorgt voor een goede verzorging rondom het optreden. Verder kunnen wij je ook helpen met het schrijven van een goede biografie of adviseren met de financiële kant.

Tourmanager

Kom je er niet meer aan toe om als bandlid je zaken te regelen rondom een optreden?  Als tourmanager fungeren wij als aanspreekpunt en begeleiden de artiest of band bij het optreden. Get in, load in, costing, bushuur, backline, parkeerplekken, catering: de tourmanager checkt en regelt het allemaal.

Chauffeur

Wil je als band graag zonder zorgen vervoert worden naar en van het optreden? Wij leveren chauffeurs die je graag vervoeren, gezelligheid bieden en helpen met in en uitladen. Vraag ons naar de voorwaarden

Backliner

Als backliner dragen wij zorg voor alle instrumenten van een artiest. Dat betekent: het technisch onderhoud, bij optredens alles opstellen en afbreken, en tijdens een show stand-by staan voor gitaarwissels en eventuele technische problemen.