Custom made flightcases and furniture

Wij zijn met GYGA Support gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van custom made flightcases. Wil je graag een flightcase voor bijvoorbeeld een gitaarversterker, inbouw koelkast of riser? Vertel ons je wensen en dan maken wij voor jou vrijblijvend een ontwerp met offerte. Tijdens het productieproces houden wij je graag op de hoogte door middel van status updates. Wij leveren de flightcase pas af als deze voldoet aan jouw wensen en onze kwaliteitseisen. Daarnaast geven wij een garantietermijn van zes maanden op materiaal- en montagefouten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met onderdelen van Penn Elcom.
Hieronder bevindt zich een selectie van wat wij allemaal gemaakt hebben.

 

Heb je vragen over onze custom made flightcases? Je kan ons altijd vrijblijvend mailen of bellen.

 

Binnenkort zal er op onze site een webshop te vinden zijn. Hier gaan wij een aantal flightcases te koop aanbieden aangezien er vaker behoefte aan is. Met losse flightcase onderdelen vullen wij de shop verder aan  om zo ook de zelfbouwers te supporten.
Vanaf het voorjaar zal het ook mogelijk zijn om je flightcase bij ons te laten repareren. Met ons speciaal en modern gereedschap repareren wij je flightcase in mum van tijd en kan deze er weer een flink tijd tegenaan.  Binnenkort hier meer over!

 

 custom made flightcases