Backline service

Backline service:
Via GYGA Support kun je een diversiteit aan backline huren. Dit is al mogelijk vanaf een dag, maar zeker ook voor een langere periode. Voor de berekening van langere periode huur passen we staffels toe.
Het is ook mogelijk om de backline te laten bezorgen! Bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand naar de locatie.
Hulp nodig bij de op- en afbouw van de backline? Ervaren backliners staan voor je klaar. Ze kunnen ook ingezet worden om tijdens de show standby te staan. Het voordeel is dat de backliner bekend is met de apparatuur.

Backline service specials:
De steeds populairder wordende Dutch Grand vleugel ombouw hebben wij in de zwarte en in de witte versie, met een bijbehorende kleur kruk. U heeft in een handomdraai een mooie vleugel op het podium staan met een gewicht van slechts 20 kilo (exclusief stagepiano).
Voor afscherming van onder andere de drums leveren wij Clearsonic drumschermen. Deze zijn leverbaar in diverse maten en eventueel samen te voegen tot een drumbooth. Om de drumbooth compleet te maken hebben wij ook de bijpassende absorber panelen.

Hieronder vind je drumstellen, versterkers, toetsen, percussie en (bas) gitaren. Pearl, Yamaha, Fender, Ampeg en Nord zijn een kleine greep uit de brede selectie merken. Mocht het gewenste merk of type er niet bij staan, neem dan contact met ons op.